zondag 8 september 2019

Nieuwsbrief van Buythistoday

afbeelding
Elke dag een andere aanbieding

Hallo!

We hebben vandaag weer een nieuwe scherpe aanbieding:
Weerstation met weersvoorspelling van € 39.95 voor maar € 26.95   Betaal veilig met uw favoriete betaalmethode.

Koop Nu klik hier

afbeelding

Verzendkosten: € 6,95 (NL) - € 8,95 (BE) - € 9,95 (DE)

Bij Buythistoday vindt u elke dag de beste aanbieding. De service is prima en producten worden netjes bij u thuisbezorgd.Profiteer nu! »

Weerstation met weersvoorspelling € 39.95 € 26.95

Geweldig cadeau! Dit veelzijdige draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!

De buitensensor kunt u overal in uw tuin plaatsen en er kunnen nog twee andere sensoren eenvoudig aan worden toegevoegd (extra sensoren niet meegeleverd). De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt gegevens en voorspellingen naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.

Gestroomlijnd en stijlvol display

Het gestroomlijnde en stijlvolle display kan overal in uw woning worden neergezet: het werkt op de meegeleverde 230V-adapter of op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten

Biedt behalve informatie over datum en tijd, een wekker met sluimerfunctie en gegevens over de actuele temperatuur, vochtigheid en comfortniveaus ook een toekomstige weersvoorspelling.


Alleen vandaag, klik hier en koop!

Geen opmerkingen: