vrijdag 25 december 2015

Nieuwsbrief van Buythistoday

afbeelding
Elke dag een andere aanbieding

Hallo!

We hebben vandaag weer een nieuwe scherpe aanbieding:
Full Treatment Set Nature Creation Natural Hot & Cold Packs van € 149.95 voor maar € 69.95 met gratis verzending!

Bestel er 2 of meer en betaal slechts € 65,00 per stuk!   Betaal veilig met uw favoriete betaalmethode.

Koop Nu klik hier

afbeelding

Bestelling wordt gratis verzonden!

Bij Buythistoday vindt u elke dag de beste aanbieding. De service is prima en producten worden netjes bij u thuisbezorgd.Profiteer nu! »

Full Treatment Set Nature Creation Natural Hot & Cold Packs € 149.95 € 69.95

Één van de mooiste cadeaus die je kunt krijgen. Nature Creation is een merk wat staat voor wellness, kwaliteit en eerlijke handel. Alle producten zijn op 100% natuurlijke basis, van perfecte kwaliteit en gemaakt in de Verenigde Staten onder goede arbeidsomstandigheden. En de werking van de producten: perfect. 

De hot&cold packs worden gebruikt om te ontspannen, maar ook om pijn of koorts te verzachten. Ze kunnen ingevroren worden, maar ook warm gebruikt worden. Warm maken doe je dan in de magnetron. De verse kruidenvulling verspreidt een heerlijke, ontspannende aroma.

Deze set bestaat uit de volgende producten:

- Schouder pack: veel mensen hebben last van spanning in de schouders. Neem de tijd voor jezelf en ga heerlijk zitten met de shoulder pack. Na een tijdje merkt u dat u helemaal ontspannen wordt.

- Rug- en buik pack: uiteraard is een veel gehoorde klacht last van de onderrug en - buik. Met deze pack zorgt u voor pijnverlichting en onstpanning van deze plekken van het lichaam.

- Lavendel oogmasker: helpt tegen zwellingen rondom de ogen, bijvoorbeeld bij wallen, maar ook bij hoofdpijn. Ruikt heerlijk en werkt daardoor ook ontspannend. Zit comfortabel rondom de ogen. Deze pack dient niet warm gebruikt te worden, enkel koud.

- Sinus pack: deze kleine pack is gevuld met pepermunt- en lijnzaad en is ideaal om te gebruiken bij verkoudheid. Neusverstopping zijn verleden tijd en werkt ook bij hoofdpijn veroorzaakt door de winterkou. 

Verpakt in een mooie cadeauverpakking met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Een beter winters cadeau bestaat er toch niet?


Alleen vandaag, klik hier en koop!

Geen opmerkingen: